Qozlu sousla qoyun qızartması - FOTO

Tərkibi (2 pay): 

400 q qoyun əti (mal əti də götürmək olar) 
150 q pomidor 
150 q soğan 

sous: 

100 q qoz
3 diş sarımsaq 
30 ml bitki yağı 
yarım limonun şirəsi 
duz
istiot

Soğanı xırda doğrayın. 

Pomidorları doğrayın. 

Folqanın içinə soğanı düzün. 

Üzərinə əti yerləşdirin.

Duz-istiot vurun. 

Pomidorları ətin üzərinə düzün.

Folqanı bükün.

Formanın içinə qoyun. 

180 dərəcə qızdırılmış sobada 40-50 dəqiqə bişirin.

Blenderin kasasına qoz, sarımsaq, yağ, limon şirəsi, duz-istiot tökün. 

Xırdalayın.

Sousu ətin yanında süfrəyə verin. 

Nuş olsun! 

Bayramınız mübarək! 

Advertisement Banner

Şərhlər

Çox oxunanlar