Ranç sousu
11.05.2016 20:53 Maraqlı 1783
Milli.Az ranç sousunu hazırlanma qaydasını təqdim edir
Mətbəx sirləri: Keşniş sousu
Tərkibi:
3 x.q. xama
2 x.q. mayonez
1 st. qatıq
1 x.q. zeytun yağı
1 x.q. limon şirəsi
3 göy soğan
bir neçə cəfəri
balaca şüyüd dəstəsi
1 diş sarımsaq
duz
qara üyüdülmüş istiot
Sarımsağı əzin. Qatığın yarısını ayırıb bir kənara qoyun, qalanını digər ərzaqlarla birlikdə blenderin yüksək sürətində xırdalayın.
Qatığın qalanını, duz-istiot əlavə edib bir daha blenderdən keçirin.
Əgər blenderiniz yoxdursa, göyərtini çox xırda doğrayın, sarımsağı əzin, digər ərzağı çalın, sonra isə göyərti və sarımsaqla qarışdırın.
Ranç sousunu ağzı kip bağlanan bankada soyuducuda 1 həftə saxlamaq olar. Bişmiş kartof və salatlar üçün əla sousdur. Milli.Az ranç sousunu hazırlanma qaydasını təqdim edir
Mətbəx sirləri: Keşniş sousu
Tərkibi:
3 x.q. xama
2 x.q. mayonez
1 st. qatıq
1 x.q. zeytun yağı
1 x.q. limon şirəsi
3 göy soğan
bir neçə cəfəri
balaca şüyüd dəstəsi
1 diş sarımsaq
duz
qara üyüdülmüş istiot
Sarımsağı əzin. Qatığın yarısını ayırıb bir kənara qoyun, qalanını digər ərzaqlarla birlikdə blenderin yüksək sürətində xırdalayın.
Qatığın qalanını, duz-istiot əlavə edib bir daha blenderdən keçirin.
Əgər blenderiniz yoxdursa, göyərtini çox xırda doğrayın, sarımsağı əzin, digər ərzağı çalın, sonra isə göyərti və sarımsaqla qarışdırın.
Ranç sousunu ağzı kip bağlanan bankada soyuducuda 1 həftə saxlamaq olar. Bişmiş kartof və salatlar üçün əla sousdur. Milli.Az ranç sousunu hazırlanma qaydasını təqdim edir
Mətbəx sirləri: Keşniş sousu
Tərkibi:
3 x.q. xama
2 x.q. mayonez
1 st. qatıq
1 x.q. zeytun yağı
1 x.q. limon şirəsi
3 göy soğan
bir neçə cəfəri
balaca şüyüd dəstəsi
1 diş sarımsaq
duz
qara üyüdülmüş istiot
Sarımsağı əzin. Qatığın yarısını ayırıb bir kənara qoyun, qalanını digər ərzaqlarla birlikdə blenderin yüksək sürətində xırdalayın.
Qatığın qalanını, duz-istiot əlavə edib bir daha blenderdən keçirin.
Əgər blenderiniz yoxdursa, göyərtini çox xırda doğrayın, sarımsağı əzin, digər ərzağı çalın, sonra isə göyərti və sarımsaqla qarışdırın.
Ranç sousunu ağzı kip bağlanan bankada soyuducuda 1 həftə saxlamaq olar. Bişmiş kartof və salatlar üçün əla sousdur. Milli.Az ranç sousunu hazırlanma qaydasını təqdim edir
Mətbəx sirləri: Keşniş sousu
Tərkibi:
3 x.q. xama
2 x.q. mayonez
1 st. qatıq
1 x.q. zeytun yağı
1 x.q. limon şirəsi
3 göy soğan
bir neçə cəfəri
balaca şüyüd dəstəsi
1 diş sarımsaq
duz
qara üyüdülmüş istiot
Sarımsağı əzin. Qatığın yarısını ayırıb bir kənara qoyun, qalanını digər ərzaqlarla birlikdə blenderin yüksək sürətində xırdalayın.
Qatığın qalanını, duz-istiot əlavə edib bir daha blenderdən keçirin.
Əgər blenderiniz yoxdursa, göyərtini çox xırda doğrayın, sarımsağı əzin, digər ərzağı çalın, sonra isə göyərti və sarımsaqla qarışdırın.
Ranç sousunu ağzı kip bağlanan bankada soyuducuda 1 həftə saxlamaq olar. Bişmiş kartof və salatlar üçün əla sousdur.
Şərhlər