Qozlu sousla qoyun qızartması - FOTO
13.09.2016 01:24 Maraqlı 1579
Tərkibi (2 pay):
400 q qoyun əti (mal əti də götürmək olar)
150 q pomidor
150 q soğan
sous:
100 q qoz
3 diş sarımsaq
30 ml bitki yağı
yarım limonun şirəsi
duz
istiot
Soğanı xırda doğrayın.
Pomidorları doğrayın.
Folqanın içinə soğanı düzün.
Üzərinə əti yerləşdirin.
Duz-istiot vurun.
Pomidorları ətin üzərinə düzün.
Folqanı bükün.
Formanın içinə qoyun.
180 dərəcə qızdırılmış sobada 40-50 dəqiqə bişirin.
Blenderin kasasına qoz, sarımsaq, yağ, limon şirəsi, duz-istiot tökün.
Xırdalayın.
Sousu ətin yanında süfrəyə verin.
Nuş olsun!
Bayramınız mübarək!
Şərhlər